Rólam és Referenciák

Tulok ImreÜdvözöllek, Tulok Imre vagyok, szövegíró.

Már a 20-as éveim óta értékesítéssel foglalkozom, voltam értékesítő, értékesítési vezető és jelenleg a Pénzügyi Szolgáltatásközvetítő Hatósági Képzésen oktatok. Részletes szakmai életutam a másik weboldalam Rólam oldalán olvashatod.

Van egy másik projektem, a https://ertekesitestamogatas.hu amely szerintem és az olvasóim visszajelzése szerint is az egyik legjobb, értékesítéssel foglalkozó blog magyar nyelvem.

E blog felfuttatása során kezdtem el megtanulni a szövegírást.

Két fő irány volt fontos:

A cikkek írása: hogyan írjak nagy terjedelmű, kiváló, máshol nem olvasható és az olvasóknak hasznos cikkeket, amelyeket szívesen olvasnak és a Google is szereti. Ez elég jól sikerült: a szakmára jellemző kulcsszavakra (pl. hideghívás, értékesítési technikák, online értékesítési tréning) az első 3-ban benne van az oldal és több más kulcsszóra is első oldalas, van hogy kb. 217.000 találatból. Szívesen írok ún. “cornerstone cikkeket”, amelyek nagyon jól konvertálnak és a neten elérhető legjobb cikké válnak a témában. itt találsz egy 6400 szavas cikket, ami erre nagyon jó példa.

Az értékesítési szövegírás: online képzéseimet el is kell adnom, ezért meg kellett tanulnom olyan emaileket írni, amelyeket az az átlagosnál többen nyitnak meg és többen kattintanak is. (A linken egy olyan cikkem találod, amelyben benne vannak a legjobb tárgymezőim, pontos megnyitási arányokkal). Így 5-7%-on konvertáló landing oldalakat.

Ennek következménye:

A jó SEO és az olvasók bizalma lett. Illetve az, hogy emiatt is konvertálnak jól a landing oldalaim.

Folyamatosan képzem magam, a jelenleg elérhető legjobb szövegírói/marketinges csoportnak is tagja vagyok

Több szövegírói munkám volt közben, itt egy publikus referencia:

Fülöp Imre referencia